Algemene voorwaarden

Oostwal VOF heeft voor de kinderen een CE gecertificeerde helm. Het is belangrijk dat kinderen dichte schoenen dragen en een lange broek is aan te raden. Voor het trail biken is een lange broek wel verplicht. Deelname aan de activiteit is voor eigen risico. Wordt er schade veroorzaakt door het niet opvolgen van de aanwijzingen en/of overtreden van de regels en/of roekeloos rijgedrag dan heeft Oostwal VOF het recht de kosten hiervan op u te verhalen. Alle spoedeisende hulp, zoals ambulance en medische kosten, die daaruit voorkomen vallen onder uw eigen basisverzekering. Tijdens uw verblijf op het erf van Oostwal VOF  bent u zelf verantwoordelijk voor uw spullen. Oostwal VOF is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade aan eigendommen. Bezoekers van Oostwal VOF dienen ten alle tijden de regels en instructies op te volgen die gelden bij Oostwal VOF. Deelnemers zijn verplicht de instructies van het personeel/medewerkers en instructeurs op te volgen. Het is niet toegestaan of mogelijk om aan de activiteit deel te nemen wanneer:

Je jonger dan 6 jaar oud bent ten aanzien van het trail biken;

Je een pacemaker hebt;

Lichamelijke beperkingen en/of letsel hebt die het besturen van de motor negatief beïnvloeden;

Onder invloed bent van drank en/of drugs.

Het personeel/medewerkers en instructeurs mogen deelnemers weigeren wanneer deze anderen deelnemers in gevaar kunnen brengen, zonder restitutie. De betaling wordt verricht bij aanmelding en kan zowel per pin als cash worden betaald. Voor familie feesten waarbij bijvoorbeeld de opa en oma, tante en oom en neven en nichten etc. worden mee genomen, kunt u ons contacten voor een familie arrangement. Het feestje kan 48 uur voor aankomt geannuleerd worden, gebeurd dit niet wordt er 10% van de totaal prijs van het feestje verrekend.

Portretrecht:

U geeft bij het toetreden van onze locatie toestemming dat foto of videomateriaal gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden.

Deel deze pagina