Er komt weer een school vakantie aan en dat betekend KAMP, zit je alweer met smart te wachten op een leuke, stoere en een gezellige dag. Kijk dan naar onze planning en geef je snel op.

De herfst vakantie kamp dagen zijn op Woensdag 19 oktober en Vrijdag 21 oktober 2022 van 09:00 tot 16:00.

Pony kamp dagen

Ook tijdens de herfstvakantie zijn er weer leuke pony dagen, met veel LOL, AKTIE en SPANNING te bezorgen. Ons programma is:

Woendag:
We beginnen de dag met een uitgebreide les over de verzorging van de pony’s, daarna gaan we lekker op buitenrit met de pony’s. Na de lunch gaan we weer lekker aan de slag met de pony’s, we gaan aan de slag met grond werk, grond werk is de basis van de band en het vertrouwen in je pony. We sluiten de dag af met spelletjes voor het hele kamp samen.

De vrijdag:
We beginnen de dag met een uitgebreide les over de verzorging van de pony’s, daarna krijgen jullie een spring les. Na de lunch laten we onze creativiteit los in het knutselen en daarna gaan we weer lekker aan de slag met de pony’s, en gaan we onze balans testen op de pony’s.

Lunch en tussendoortjes wordt verzorgt dus je hoeft dus niks mee te nemen. Mochten er speciale dieet vereisten zijn of allergieën dan horen wij dit graag tijdig.

Ben je tussen de 5 en 10 jaar geef je dan op voor een leuke kamp dag met pony’s en leuke activiteiten, de dagprijs is €67,50 incl. eten en drinken.

Geef je op via de mail of telefonisch:

Email: info@staloostwal.nl
Boer Ben: 06 28 34 95 99
Instructrice Tiara: 06 52 35 25 55

Trialbike kamp dagen

Ook tijdens deze herfstvakantie gaan we weer los met de Trial Bike dagen! De trialbikes staan klaar om met een groepje los te gaan op onze geprepareerde trialbaan.

Wij zijn er klaar voor om jullie een dag vol met: LOL, AKTIE en SPANNING te bezorgen. Ons programma is:

Introductie trial bikes;
Trial bike les bestaande uit het leren rijden, balanceren, het oefenen en uitproberen van stunts onder begeleiding;
Individueel rijden onder begeleiding;
Archery attack;
Boogschieten;
Diverse soorten spelletjes bestaande uit: voetbal, raketten bouwen en afschieten en verder alles wat we maar kunnen verzinnen;
Buiten alle bovenstaande activiteiten kan er natuurlijk ook gewoon gespeeld worden op het erf op de trampoline en schommels.

Lunch en tussendoortjes wordt verzorgt dus je hoeft dus niks mee te nemen. Mochten er speciale dieet vereisten zijn of allergieën dan horen wij dit graag tijdig.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar geef je dan op voor een leuke kamp dag met trialbikes en leuke activiteiten, de dagprijs is €67,50 incl. eten en drinken.

Geef je op via de mail of telefonisch:

Email: info@staloostwal.nl
Boer Ben: 06 28 34 95 99
Instructrice Tiara: 06 52 35 25 55

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.

Deel deze pagina