Meivakantie 2024!

Ponykamp dagen

Kijk hier welke week of dag jou het leukst lijkt geef je snel op om verzekerd te zijn van een plekje :)


Er staan allemaal super leuke activiteiten op het programma, vanwege het weer kunnen de activiteiten verschillen per dag.

De activiteiten bestaan onderandere uit verschillende thema's:


- Thema: paarden schilderen & paardenspelletjes

Op deze eerst ponydag gaan we met z’n allen in het weiland, tussen de pony’s zitten en met verf en kwasten aan de slag. In de middag gaan we paardenspelletjes spelen, zoals paardenvoetbal, ringsteken, snoephappen, anna-maria-koekoek, schipper mag ik overvaren, paarden-basket-bal…

- Thema: creatieve ponydag

Op deze dag draait het om creativiteit.

In de ochtend mag je je creativiteit loslaten op een collage die we gaan maken, hiervoor mag je tekenen, knippen, plakken, scheuren, schilderen en alles mag!

Daarna gaan we de pony mooi maken, poetsen, vlechten, beschilderen en na de lunch gaan we lekker rijden op de prachtige pony’s.


- Thema: spelletjes dag (woensdag)


Vandaag is het spelletjes dag, gezellig met alle kampen samen!


- Thema: fotolijstjes versieren & buitenrit

We fotolijstjes versieren, dit mag met glitters, stickers en verf dus laat al je creativiteit er maar op los! Wanneer de fotolijstjes naar wens zijn, gaan we verder met de pony’s versieren. Maak de pony’s zo mooi als je wilt, vlecht ze op hun mooist en na een lekkere lunch trekken we erop uit. We gaan op een buitenrit en zoeken daarbij een mooie plek uit in het Volgermeerpolder en daar gaan we een fotoshoot houden met de pony’s zodat iedereen aan het einde van de dag een mooi foto heeft om in het fotolijstje te doen om mee te nemen naar huis als aandenken aan de leuke dag!

- Thema: buitenrit-bingo & speurtocht

Dan gaan wee op buitenrit, maar niet zomaar een buitenrit. Een buitenrit met een missie! Je krijgt van te voren een ‘bingo-blaadje’. Hierop staan verschillende dingen die je mag gaan ‘spotten’ buiten. Bijvoorbeeld, een eend of een groene auto of een koe?
In de middag gaan we een speurtocht doen met leuke opdrachten, zijn jullie goed in samenwerken?


Lunch en tussendoortjes wordt verzorgt, dus je hoeft dus niks mee te nemen. Mochten er allergieën of speciale dieet vereisten zijn dan horen wij dit graag tijdig.


Prijzen:

Dag prijs € 67,50

Alles is incl. lekker en gezond eten en drinken.


Datum:

Dinsdag 30 april / Vrijdag 3 mei 2024

Tijd: 09:00 / 16:00


Ben je tussen de 5 en 10 jaar en lijkt het jou leuk om bij ons op ponykamp te komen, meld je dan snel aan via de mail, telefonisch of via whatsapp.


Contact:

Email: info@staloostwal.nl

Instructrice Tiara: 06 52 35 25 55

Boer Ben: 06 28 34 95 99

( Bereikbaar za/zo heledag ma/vr na 17:00 )Trialbike dagen

Ook tijdens deze meivakantie gaan we weer los met de Trialbike dagen! De trialbikes staan klaar om met een groepje los te gaan op onze geprepareerde trialbaan.

Wij zijn er klaar voor om jullie een dag vol met: LOL, AKTIE en SPANNING te bezorgen. Ons programma is:

Introductie trial bikes;
Trial bike les bestaande uit het leren rijden, balanceren, het oefenen en uitproberen van stunts onder begeleiding;
Individueel rijden onder begeleiding;
Archery attack;
Boogschieten;
Diverse soorten spelletjes bestaande uit: voetbal, zaklopen, softbal, timmeren, raketten bouwen en afschieten en verder alles wat we maar kunnen verzinnen;
Actie foto / filmpje met de groep.
Buiten alle bovenstaande activiteiten kan er natuurlijk ook gewoon gespeeld worden op het erf op de trampoline en schommels.

Lunch en tussendoortjes wordt verzorgt, dus je hoeft dus niks mee te nemen. Mochten er allergieën of speciale dieet vereisten zijn dan horen wij dit graag tijdig.

Prijzen:

Dag prijs € 67,50

Alles is incl. lekker en gezond eten en drinken.


Datum:

Dinsdag 30 april / Vrijdag 3 mei 2024

Tijd: 09:00 / 16:00


Ben je tussen de 6 en 12 jaar voor

trialbike kamp of tussen de 8 en 12 jaar voor quadkamp en lijkt het jou leuk om bij ons op te komen, meld je dan snel aan via de mail, telefonisch of via whatsapp.


Contact:

Email: info@staloostwal.nl

Instructrice Tiara: 06 52 35 25 55

Boer Ben: 06 28 34 95 99

( Bereikbaar za/zo heledag ma/vr na 17:00 )


Tijdens de meivakantie kamp 2023 zijn er een aantal foto's en video's gemaakt, deze zijn in te zien via onderstaande link:

Deel deze pagina